Toldi Lívia

vagyok, elsősorban Édesanya, azon túl pedig lelkes természetbarát, biokertész, reform szakács és a természetes-, alternatív gyógymódok híve. Szerencsésnek mondhatom magam , amiért életem során rengeteg szállal kapcsolódhattam a természethez.
Gyermekkoromat a Mátra lábánál, Gyöngyösön töltöttem. Gyerekként versenyszerűen sífutottam. Gyöngyös és Kékestető közötti útvonalakat gyakran sírollerrel, kerékpárral, vagy futva tettem meg. A szerelem Budapestre csábított, azonban a betonrengetegben is kerestem és megtaláltam a mozgás lehetőségét, örömét pl. az utcai futóversenyeken. A nagyvárost követően Piliscsaba ősöreg fái alatt tologattam a babakocsikat éveken keresztül. Három okos, gyönyörű gyermek büszke Édesanyja vagyok.
A barátnőm lánya, aki most tizennégy éves így emlékszik rám „ Anya, értsd már meg! Nem akarok az erdőben túrázni, mert Livivel már annyit mentünk, hogy már minden fa visszaköszön nekem.” Túráztam/túrázom rendszeresen a gyerekeimmel és kutyusainkkal, rávettem a barátnőimet, hogy fussanak velem együtt. Ők még ma is futnak, én már lelassultam. Helyette inkább a jógázásból és úszásból merítek erőt.
Életemet több betegség nehezítette, melyekre „jelekként” tekintek vissza. Mire gondolok ezzel? A test és lélek szoros kapcsolata vitathatatlan tény. „Ép testben ép lélek”. A betegségek a test jelzései, melyre nagyon fontos az életmódbeli-, életviteli-, spirituális-, étkezési szokások mielőbbi átgondolásával, megváltoztatásával „válaszolni”: Ebben segítséget nyújtanak az alternatív
gyógyászatok (homeopátia, kinenziológia, természetgyógyászat...).
A mozgás örömét, a természetközeli szemléletmódot szeretném megismertetni veletek és a stressz levezetésének alternatív lehetőségeit.(jóga ,meditáció, légzés, masszázs, kertészkedés, én idő….). Korábban azt hittem, az élet egy versenyfutás, később azonban rájöttem, hogy nem a sebesség számít. Hanem az, hogy végig juss az utadon. Amikor a tempód túl gyors és csak arra koncentrálsz, hogy minél hamarabb végig érj, nem fogod meglátni, hogy merre van a te utad, vagy hogy mennyire szép a táj. A sebesség elvonja a figyelmedet az élet adta lehetőségeidtől. Szerintem, az, hogy egy felgyorsult, eszeveszetten kapkodó világban élünk,(gyors étterem, autóval teszünk meg rövid sétálható távokat ,mese olvasás helyett elindítunk egy filmet a telefonon……. ) a város zaja, a wifi ereje, az elektronikai eszközök elvonják a figyelmedet önmagadtól, nem tudsz egyedül maradni a gondolataiddal, pedig a csend egy idő után beszélni kezd hozzád.

Paál Kata

vagyok, 15 éve foglalkozom masszázzsal.
Mielőtt masszőr lettem, gyógynövényboltban dolgoztam, ott ismerkedtem meg nagyon sok olyan dologgal, ami segíthet az embereknek hogy egészségesebben élhessenek.

Az alábbi masszázsokkal várom a kedves vendégeket:

  • Lávaköves masszázs
  • Herbál (vagy gyógynövény labdacsos) masszázs
  • Sport masszázs
  • Manager masszázs
  • Lomi-lomi masszázs
  • Testtekercselés
  • Tibeti hangtál terápia

Pócza Barbara

vagyok, 1972-ben születtem Budapesten. Az egyetemen elméleti fizikusnak tanultam, aztán másfelé vitt az utam. Egyetemi éveim alatt kezdtem el jógázni és 2001-ben kaptam meg az első jógaoktaói oklevelemet. Lassan 20 éve, hogy elvégeztem az első alapszintű prána gyógyítás tanfolyamot édesapám, Dr. Attila Pócza és felesége Elke Pócza vezetésével. Évekig szerveztem és fordítottam Maha Atma Choa Kok Sui tanfolyamjait Magyarországon, több nemzetközi előadónak, sok helyszínen és sok különböző témával.

Ezek után gyermekeim kerültek az első helyre életemben, akik az évek alatt sok alkalmat adtak a tanult technikák alkalmazására otthonunkban. A legegyszerűbb, igazán gyorsan megtanulható, alapvető technikákat használva is csodás eredményeket értem el esések, zúzódások, nátha, láz és köhögések esetén. Kívánom, hogy minden családban hasonlóan, mint nálunk, gyógyszermentesen nőhessenek fel a gyermekek.

Érdeklődésem a jóga iránti csak fokozódott.  Lassan 18 éve vagyok jógaoktató, évek óta tartok folyamatosan jóga órákat, jógatáborokat és tanulok tovább ezen a kimeríthetetlen területen és lelkesedésem cseppet sem hagy alább. 2011-ben kezdtem el Charlotte Anderson (Maha Atma Choa Kok Sui felesége felkérésére) oktatni a Prána Energia Gyógyítást. A TIIS nemzetközi szervezetének azóta is lelkes oktatója és elsökségi tagja vagyok. Öröm számomra az oktatás és azt hiszem ennyi év után elmondhatom, hogy egész jó is vagyok benne.

Az évek alatt, mint az egyéni kezelések, a magánórák, a tanfolyamok, táborok és a rendszeres órák alkalmával észre vettem, hogy az oktatás mellett a lelki támasz és útvezetés legalább annyira jelen van mint minden más. Kíváncsi lettem tudnám e ezt még jobban, hatékonyabban végezni és így kerültem a coaching szakmához. 2015-ben végeztem Life & Health coaching-ot és azóta is alkalmazom a tudást, módszert és technikát, ami része lett az életemnek. Fantasztikusan egészítik ki egymást ezek a tudományok, módszerek és igen hálás vagyok hogy legtöbbször mindenki számára van valami, ami segítséget nyújthat a bugyromban.

Igyekszem a legjobb tudásom szerint átadni a tanítványaimnak mind azt, amit tudok és segíteni azoknak, akik megnyilnak annek a másfajta gondolkodásnak, ami az évek során kialakult bennem.

Hiszem, hogy kellő értelemmel, akarattal és igyekezettel mindannyiunk élete és környezete jobb, élhetőbb, egészségesebb és békésebb világgá válhat.

Kívánom ezt mindenkinek és szeretettel várok minden érdeklődőt!